Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И предполагам с просто око се вижда как се движи вилката?

Comment

• Да вижда се.
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Tоя лек турбо-подобен звук(свирене) около 3000 оборота, на този колектор ли се дължи?
        156 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
          Tоя лек турбо-подобен звук(свирене) около 3000 оборота, на този колектор ли се дължи?
          Не би трябвало, защото аз съм с нормален колектор, но и при мен се чува към 3к.

Comment

• Хм, обаче приятел със 156 1.8 няма такова свирене.
            Чудя се дали са ни наред колите? Да не би да има нещо хлабаво по въздушния път и да просвирва въздух...
            Основно на 5та го чувам като си карам със 110 ~ 3000rpm
            156 2.0TS

Comment

Хм, обаче приятел със 156 1.8 няма такова свирене.
              Чудя се дали са ни наред колите? Да не би да има нещо хлабаво по въздушния път и да просвирва въздух...
              Основно на 5та го чувам като си карам със 110 ~ 3000rpm
              На мен ми резонира топлинния щит на колектора.

Comment

• Колеги ударих едно животно и ми направи малко беля. Счупи филтърната кутия и една права която стои до водния радиатор смених я и сложих спортен филтър и турбината започна да свири, това ми се струва странно. Някой има ли предположение от какво може да е ? Ако някой иска да чуе може да влезне в фейсбук в групата там съм го качил.

Comment

• От спортен филтър е нормално да се промени звука, спокойно.

Аз друго питане имам:
                  Някой знае ли как се сваля това парче ламарина под десния стоп, на което стои надписа T.SPARK или JTD ?
                  156 2.0TS

Comment

От спортен филтър е нормално да се промени звука, спокойно.

Аз друго питане имам:
                    Някой знае ли как се сваля това парче ламарина под десния стоп, на което стои надписа T.SPARK или JTD ?
                    Заварено е .
                    Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

От спортен филтър е нормално да се промени звука, спокойно.

Аз друго питане имам:
                      Това е част от задната маска (по спомен). Наскоро я сменях цялата заради едно ново BMW, дето ми влезна отзад

Comment

• Прави ми впечатление, на масово 156-ци капака на аър бега на пасажерското място не стои като хората плътно към таблото. Това следа от удар ли е или просто кофти сглобка?

Comment

• Разлепя се от мястото си.
                          И дървения волан се разтваря отстрани зад еърбега.
                          156 2.0TS

Comment

• А тези табла, които нямат такъв капак, нямат аър бег?

Comment

• Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                              А тези табла, които нямат такъв капак, нямат аър бег?
                              Имат един пластмасов щифт който старее и се чупи. А и капакът се криви с времето

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                                Имат един пластмасов щифт който старее и се чупи. А и капакът се криви с времето
                                Да де ама на табла без този капак, те аър бег ли нямат?

Comment

Working...
                                X